GLS, wat staat voor General Logistics Systems, is een internationaal logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in pakketbezorging en logistieke oplossingen in Europa en wereldwijd. Het bedrijf opereert in verschillende Europese landen en heeft een breed netwerk voor het verzenden en afleveren van pakketten.

Belangrijke kenmerken van GLS zijn onder meer:

  1. Netwerk en bereik: GLS heeft een uitgebreid netwerk van distributiecentra, depots en bezorgdiensten in Europa en daarbuiten. Het bedrijf bedient verschillende landen en biedt zowel nationale als internationale bezorgopties aan.

  2. Diensten: GLS biedt een breed scala aan logistieke diensten aan, waaronder pakketbezorging, expressdiensten, vrachtvervoer, logistieke oplossingen voor e-commerce en speciale services zoals temperatuurgecontroleerde verzending.

  3. Klantgerichtheid: Het bedrijf streeft naar klanttevredenheid door betrouwbare en tijdige bezorging van pakketten. Het heeft verschillende tools en systemen geïmplementeerd om klanten in staat te stellen hun pakketten te volgen en de bezorgstatus te controleren.

  4. Duurzaamheid: Net als veel andere logistieke bedrijven heeft GLS aandacht voor duurzaamheid. Het werkt aan initiatieven zoals het verminderen van CO2-uitstoot, het gebruik van milieuvriendelijke voertuigen en het implementeren van groene logistieke oplossingen.

  5. Innovatie: GLS investeert in technologische vooruitgang en innovatieve logistieke oplossingen om de bezorgervaring te verbeteren. Dit omvat geavanceerde systemen voor tracking en tracing, optimalisatie van bezorgroutes en geïntegreerde e-commerceoplossingen.

GLS staat bekend om zijn uitgebreide logistieke netwerk in Europa en zijn inzet voor betrouwbare en efficiënte pakketbezorging, met een focus op klanttevredenheid, duurzaamheid en technologische vooruitgang.

Informatie over de dienstverlening van GLS

GLS komt meermaals per dag pakketten brengen & halen, alle pakketten ingeleverd voor sluitingstijd worden de volgende dag geleverd bij de geadresseerde.

Kijk op de website van GLS voor de actuele dienstverlening.